Bierkaart geniet als de oude Brabantse Bourgondiërs

Liefmans Fruitesse3.50
Liefmans Fruitesse heeft een alcohol volume van 3,8%. Liefmans Fruitesse is een verfrissend fruitbier dat op echte krieken gerijpt is. Het bier is zacht mousserend, verfrissend en aangenaam zoet van smaak met fruitige accenten van kriek, framboos, bosbes, vlierbes en aardbei. De rijke geschiedenis van Brouwerij Liefmans uit het Belgische Ouden aarde gaat terug tot 1679. Deze lange brouwtraditie heeft ervoor gezorgd dat de verschillende Lehmans fruitbieren een uniek smaakprofiel hebben gekrege
Skuumkoppe 6%4.10
Texels Skuumkoppe is een bovengistend donker tarwebier, gebrouwen van natuurlijke ingrediënten, waaronder Texelse gerst. Dit speciaalbier dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is vol van smaak met hints van karamel en abrikoos en heeft een romige, licht zoete afdronk. Texels Skuumkoppe is een bier dat bij ieder seizoen past. Een bier puur, robuust en recht door zee, net als Texel zelf.
Brugse Zot Blond 4.10
is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig en kruidig aroma.  Het bier wordt gebrouwen met vier verschillende moutsoorten en twee aromatische hopvariëteiten die het bier een unieke smaak geven.  De smaakbeleving neigt naar een zekere bitterheid.  In het complex karakter vallen ook citroenachtige toetsen te ontdekken.   De hergisting op fles zorgt er bovendien voor dat het bier een langere natuurlijke houdbaarheid heeft. Het bier is uiterst geschikt in combinatie met diverse culinaire specialiteiten op basis van vis en schelpdieren, rundsvlees en desserten gebaseerd op rode vruchten.
Leffe Blond4.10
Leffe blond laat in een glas een mooie koper-blonde kleur zien met een rijke en blijvende schuimkraag. Dit blonde bier is licht mousserend en prettig op de tong. Qua aroma's ruikt men krachtige moutgeuren, granen, maïs, evenals de geur van bananen en kruidnagel. Qua smaak heeft dit speciaalbier een rondheid van mout met een licht karamelaccent, daarnaast proeft men enkele fruitsmaken (zoals banaan) en heeft het een licht-kruidig toets van gist . Ook is er een metaalachtige smaak waarneembaar dat voor de hopsmaak komt. Deze wordt op zijn beurt verjaagd door de alcohol dat achter in de mond te proeven is.
Fles Leffe Bruin4.10
Leffe Bruin heeft zijn zachte, diepbruine kleur, de perfecte balans tussen een licht bittere smaak en een zweem van karamel te danken aan een eeuwenoude traditie. Dankzij een vleugje koffie en chocolade valt dit bier nog meer in de smaak. In het kelkglas van Leffe hebben de romige kraag, de geroosterde aroma’s en de kruidige smaak het vermogen de tijd te doen stilstaan.”
Fles Hertog Jan Karakter4.10
bevat een speciale selectie prestigemout. Het is fruitig van smaak met volwassen bittertonen. Het is de enige Nederlandse ale bier. Toegankelijk speciaal bier met roodkoperen kleur. Bevat 4 verschillende moutsoorten.
Fles Hertog Jan 0.0350
Gebrouwen met geselecteerde hoppen en dezelfde graansoorten als Hertog Jan Pilsener. Met natuurzuiver water en ons eigen Hertog Jan-gist. Perfect in balans met een fruitig hoparoma en een verfrissend bittertje
Bitburger 0.0  Alcoholvrije radler 3.50
Het smaakt fris en sprankelend, bevat vitamines en isotonisch en is alcoholvrij! Met onze Bitburger 0,0% alcoholvrije shandy wordt verfrissing na het sporten of in de zomer een waar genot. Perfect voor iedereen die de onvergelijkbare smaak van een Bitburger Radler niet wil missen, ook als hij geen alcohol drinkt. De 0.0% shandy bestaat uit 60% limonade en 40% alcoholvrij bier  de perfecte combinatie!